Ana içeriğe atla

Youtuber ve Vlogger Olmak İsteyenlere Tavsiyeler

Youtube bilindiği üzere günümüzde artık en çok kullanılan sosyal medya araçlarından birisidir. Youtube’da istediğiniz konu üzerine içerik oluşturarak paylaşım yapabileceğiniz bir platformdur. İçerik olarak dilediğiniz konuyu seçebilirsiniz. Konu olarak ise makyaj, moda, bilgisayar oyunları gibi konular olabilir. Konu seçimi sizin hangi konulara ve alanlara ilgi duyduğunuza bağlıdır. Youtube özelliği sayesinde Youtube üzerinden kanal açabilir ve ürettiğiniz içerikleri düzenli olarak kanalınıza ekleyebilirsiniz. Kanalınızı açtığınızda içeriği vlog olacak şekilde üretimde yapabilirsiniz. Youtube kanalları içerisinde en çok izlenilen kanal çeşitlerinden birisi vlog kanallarıdır. Youtuber ve vlogger olmak isteyenlere tavsiyeler vereceğiz.
Youtube Veya Vlog İçin Üreteceğiniz Konuya Çok Önemli
Youtuber veya Vlogger olarak içerik üretmeye karar verdiğinizde en çok dikkat etmeniz gereken konulardan biriside videonuzun içeriği olmalıdır. İzleyiciyi daha çok videonuzda tutacak ve izleyiciyi sıkmayacak nitelikte içerik üretmek her zaman yararınıza olacaktır. Vlog genel olarak hayatınızın bazı dönemlerini paylaştığınız bir içerik olsa da daha çok dikkat çekecek konuları çekmeniz daha çok izlenmenizi sağlar. Örneğin kısa bir tatile çıktığınızda neler yaşadığınızı çekmeniz çok daha ilgi çekici bir konu olabilir. Kadınların en çok ilgilendiği konulardan biri olan makyajı kanalınızda konu edebilirsiniz. Böylelikle daha fazla izleyici ve takipçi kazanabilirsiniz.
Üreteceğiniz İçerik Sayısı Çok Önemli
Üreteceğiniz içeriğin konusunu belirledikten sonra dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biriside içerik sayınızdır. İçerik üretmeye başladıktan sonra çok uzun aralar vermeden kanalınıza video eklemeniz gerekiyor. Sık video yüklemeniz kanalınızın daha canlı kalmasına ve gün geçtikçe daha fazla takipçi kazanmanıza olanak sağlar. Bu sebeple sık sık içerik üretmelisiniz. Ayrıca ürettiğiniz içerikleri diğer sosyal medya kanallarında paylaşmanız daha çok izlenmenizi sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Europe's Top 10 Most Powerful Countries 2019

Cars 3 Babam Yarışıyor ERTUĞRUL TV PS 3 #Cars3 #Ps3 #mcqueen #arabalar

GTA 5 Arabaları Modifiye Yapıyoruz Ertuğrul tv GTA V #...